2013-07-22 09:57:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - jobb lenne, ha szabadnapot venne ki

Napi horoszkóp július 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Sajnos, a munkájában nem biztos, hogy megtalálja azt a kihívást, amiért végül is választotta ezt a munkahelyet, vagy ezt a pályát. A módosítás gondolata is megfordul a fejében. De először beszéljen a főnökeivel a kételyeiről!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai napra legjobb lenne, ha szabadnapot venne ki. Rengeteg az elintéznivalója a magánéletét illetően is, amit képtelenség munka mellett megoldania. Ha a főnökei ezt nem engedik, akkor nagyon elúszhat egyikkel, vagy másikkal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagy változások zajlanak mostanában a munkahelyén, de ezt ön nem szabad, hogy elkeserítse. Próbálja meg a dolgok pozitív oldalát szemlélni, és azt felfedezni, hogy miben lehet ez önnek éppen az előnyére.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha állandóan tiltakozik az új feladatok ellen, akkor ne csodálkozzon, hogy sokat veszít kegyelt állapotából. A kegyvesztettség pedig rosszabb, mintha eleve háttérben volna. Mondjon igent!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kevésnek érzi azt a munkát, amit végeznie kell? Lehet, hogy azt a kapacitást, azt a tehetséget, ami önben rejlik, valóban nem tudja a jelenlegi munkájában megélni. De inkább a másodállásban gondolkozzon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egyedül akar megbirkózni egy olyan feladattal, amibe talán önnél járatosabbaknak is beletörött már a bicskája. Szép a nekibuzdulása, de mégse szégyelljen segítséget, tanácsot kérni, ha úgy alakul a helyzet.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma a figyelem középpontjába kerülhet a munkahelyén. Ha jól dolgozott, ha kitett magáért, akkor inkább pozitív értelemben. Ha azonban elhanyagolta a kötelességeit, akkor sajnos arra derülhet ma fény. Húzzon bele!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Muszáj lesz ma valamiben állást foglalnia, amiből pedig legszívesebben kimaradna. Mégsem foglalhatja ma el a távoli megfigyelő kényelmes pozícióját. A csillagok aktív részvételt követelnek, és a véleményét sem rejtheti véka alá.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A hangulata elég jó, és ezért elnézőbb lehet az önnel kekeckedőkkel. Az igazság az, hogy éppen ezzel hozhatja őket meglehetősen zavarba. Annyira, hogy még a jó ötleteit is meghallgatják, sőt, alkalmazzák is. Mosolyogjon!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem ártana egy kis szünetet tartani. A munkahelyén is túl nagy a zaklatottság, és az otthonában is meglehetős stressznek lehet kitéve. Ha jól akarja magát érezni, muszáj ma valahová messze menni. Vegye elő a kerékpárját!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A szokásos rutin napra számíthat: minden megy a maga rendjén. Sem különösebb megrázkódtatást, sem nagyobb jót nem jeleznek a csillagai. De a nyugalom olyan sziget, amelyen valamilyen megvilágosodás érheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma felesleges plusz energiákat pocsékolnia a munkahelyén. Ha valamibe nagy lelkesedéssel és energiákkal belekezd, kiderülhet róla, hogy teljesen felesleges volt az erőlködése. Inkább csak azzal foglalkozzon, amit elvárnak öntő.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: